Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Thursday, February 28, 2008

Vacances 2008

.
Pensar en les vacances és sempre engrescador; t'obliga a analitzar la pròpia situació familiar: l'edat dels nens, les necessitats de descans, migdiades, higiene... per tal de triar una opció que permeti el gaudi per a tots. Exigeix també tenir en compte els gusts de tothom, petits i grans. I ajuda a tenir una excusa ideal per a profunditzar en una àrea geogràfica, que segons el cas pot ser més o menys coneguda. És important que hom es disposi a escollir les vacances sense espectatives prèvies, assumint la possibilitat de decidir-se finalment per una destinació diferent a la millor de les possibles, però assegurant-se que, malgrat que no es trii el paradís somniat, de ben segur que el gaudi, l'instant, l'emoció, la descoberta, l'aprenentatge, la convivència... garantiran una experiència molt i molt positiva.

En el nostre cas (el de la meva família) s'han de satisfer les diferents exigències d'un grup força divers (exigències específiques d'aquest any):

  • Una destinació que no estigui excessivament a prop de casa.

  • Que no estigui tampoc més allunyada de sis cents quilòmetres.

  • Que garanteixi la migdiada de la petitona.

  • Que el pla no contempli la idea d'anar amunt i avall al llarg de tot el dia (la petita és massa petita).

  • Que la platja no sigui gaire lluny, i que sigui una platja no urbanitzada, i que no estigui massificada, que permeti el nudisme, que no “obligui” al nudisme, que sigui el màxim de natural.

  • Que hi hagi força elements desconeguts per a nosaltres per a poder visitar si ens ve de gust (de tipus històric, tradicional,natural,oci,etc.)

  • Que ens faci il·lusió.

  • Que hi hagi bellesa.

  • Que permeti la desconnexió.

    Vistes totes aquestes exigències, i introduïdes les dades dins l'ordinador del cervell i el cor, ens hem decidit, de moment, per aquesta destinació:


El lloc:

1

2

3


Allotjaments:

1

2

3


Platges:


1

2

3

Mapes:

1

2


1 comment:

Jesús M. Tibau said...

Heu triat un lloc excel.lent, on encara es pot gaudir de certa virginitat del paisatge.
És a l'únic lloc on m'agrada anar a la platja, sense patir aglomeracions de carn humana.