Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Sunday, May 16, 2010

Absorbim dels somriures la raó de ser.

.





Poques hores abans de la gran victòria del Barça, a la República de Waikiki només se sentia el soroll de les onades, i els cants d'alguns ocells. El mar era de cristall, amb alguna medusa, pocs peixos, i molta fredor; sort del Sol; sort de les parets refractàries. L'energia del Sol ens atorga la força suficient per emprendre una setmana que serà dura, per la feina, pels neguits d'allò que no podem controlar. Allò que de la feina més ens crema, és la sensació que ens regala el que no podem controlar; però alhora sabem que si no ho podem controlar no val la pena d'amoinar-nos. Xuclem, de cada instant, la força del present, la felicitat emmagatzemada a cada segon; com l'abella que liba a cada instant, de dins de la flor, la seva essència més genuïna. No ens poden fer fora de l'univers; si no tenim res, res no podem perdre; si la felicitat la trobem en el no res, ¿a on no la trobarem? Absorbim, dels somriures, la raó de ser, la raó d'existir, sense cap més objectiu que continuar multiplicant somriures.
.

3 comments:

Olga Xirinacs said...

Caram, trobar un republicà de Waikiki resulta estimulant. Se't saluda.
Sí, noi, amb la bellesa que ens volta, ¿què esperem més? La subsistència del pa i dels llibres difícilment ens la prendrà ningú. I el paisatge és gratuït.

Nuesa Literària said...

Hola Olga!
Per fi puc respondre, després d'una setmana que ha estat, tal com preveia, de molta feina.
Em va agradar molt la manera com el teu pare va anomenar la la "Waikiki": La República de Waikiki; i segurament, a partir d'ara, sempre que hi vagi, me'n recordaré d'aquest títol.
Salutacions afectuoses!

Anonymous said...

Hi, I am new here.