Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Friday, November 5, 2010

El juego de tu vida


El juego de tu vida”. Juguem amb la vida de vostè. Exhibim la seva misèria. Una mica com allò de “Tengo una pregunta para usted” però amb mala baba. Tinc un dard enverinat per vostè. Tinc un feix de bitllets per vostè si humilia públicament la seva mare, la seva dona, el seu fill, o el seu germà.... Sóc bondadosa; fixin-se que hi ha un timbre; si els seus éssers estimats el premen, en comptes de preguntar-li si té relacions sexuals amb el seu germà, li preguntarem si, en el fons, en el fons... odia a mort la seva dona. Això és la televisió. Hi ha molt de diner en joc. Vostè pot! Endavant! Que la veig molt segura! Que va molt bé! Ànims! Continuï destruint el seu entorn! Les persones que estima! Les seves relacions socials! Recordi que vostè ho fa lliurement; nosaltres només li prometem milers i milers d'euros; això sí, ha de ser sincer. Si li preguntem si s'ho fa amb un caragol ens ha de dir la veritat; si ens respon que sí, els diners van creixent; si ens respon que no, serà com si hagués dit que sí, perquè li direm que menteix, i tothom sabrà que és que sí, i els diners seran nostres. I vostè se'n tornarà a casa amb els seus éssers estimats una mica més morts que abans que vostè tingués la gentilesa de pujar-nos l'audiència, d'augmentar els nostres ingressos. I no es preocupi, que a la nostra cadena, en horari protegit, no hi veurà ni un cul.
.
.

2 comments:

qwark said...

En algun zapping he tingut l'ocasió de veure aquest peculiar concurs. El dubte que m'ha quedat respecte al seu funcionament (respecte a la seva moralitat, no en queda cap, de dubte) és com saben els del concurs quan el concursant diu la veritat i quan no i com saben el que li han de preguntar (és a dir, com s'han enterat dels seus draps bruts).

Nuesa Literària said...

Hola qwark!
Sembla que abans del programa l'han estat interrogant amb uns quants centenars de preguntes de tota mena. Crec que no hi ha cap màquina de la veritat ni cap polígraf sinó que les preguntes que li fan ja les ha respost en privat, i per això saben si diu la veritat o no. Amb la qual cosa em sembla absurd que el concursant menteixi, perquè sap que els del programa ho sabran, i que mentir no li serveix de res, perquè diran públicament que ha mentit i en conseqüència quedarà igualment en evidència. Tot plegat és molt estrany i força patètic.

P.D. Ep... jo també l'he vist fent zapping eh... ;-)