Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Wednesday, May 8, 2013

Els importem una merda. Per ells no som un poble. Recordeu-ho!

Avui el Tribunal Constitucional Espanyol ha dit que li és igual la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya, és a dir que li importa ben poc el que senten pensen i creuen els representants del poble de Catalunya, és a dir que, segons la “Constitución Española”, l'opinió del Poble de Catalunya no importa. De tot això es pot deduir que, a ulls d'Espanya, el Poble de Catalunya com a poble no existeix, no té veu política, no té res a dir; el que digui el poble de Catalunya és una tifa punxada en un pal; o altrament dit, el Parlament de Catalunya és un Parlament per a contentar les ovelles i les vaques del ramat, tipus Navarro, que se senten cofoies de l'autonomia i de l'”estatutet”, i que mentre el Parlament digui coses boniques serà tingut en compte, però que quan pretengui ser la veu del poble serà enviat a la merda amb bones o males paraules.
Prenem-ne nota.

2 comments:

Carme Rosanas said...

Per ells no som un poble, som una possessió. Està claríssim. I com a possessió ens volen gestionar al seu interès.

Qui pot conformar-s'hi?

Sergi said...

Trobo a faltar aquell blog que feies sobre la Independència.

El Constitucional ja va demostrar fa uns anys que es tracta d'una eina al servei de la política. El PP hi enviava tot allò que aprovava el parlament espanyol i que no era del seu gust (Estatut català, matrimoni gay i no recordo quantes lleis més). A més, per acabar de fer evident el seu menyspreu a la democràcia, van bloquejar la renovació dels membres del tribunal (perquè el PSOE no canviés alguns de designats pel PP per d'altres designats pel PSOE, fent ús de la majoria que el PSOE tenia al parlament) i van maniobrar per apartar alguns dels jutges designats pel PSOE. Tot un espectacle ben lamentable per demostrar que a Espanya no hi ha separació de poders i que al PP li importa un rave la qualitat democràtica amb tal de sortir-se amb la seva.

D'altra banda també han aconseguit reduir l'autonomia catalana a la mínima expressió. L'ofec econòmic ha convertit la Generalitat en una gestora de la misèria, obligada a fer retallades mentre es manté el dèficit fiscal per transferir recursos a altres autonomies que baixen impostos i donen lliçons d'eficiència. I la Llei Wert demostra que tenir transferida l'Educació no serveix per decidir res, només per haver de pagar les nòmines dels mestres amb els escassos fons que ens han deixat.