Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Monday, June 17, 2013

El coratge de fer coses diferents a les que fa el ramatNo et preguntis mai si pots fer una cosa d'una manera diferent a la manera com tothom la fa arrossegats per la tradició o el costum, i acabaràs formant part del ramat; el costum se't convertirà en una obligació, i et perdràs també una manera diferent i potser meravellosa de comprendre el món i l'existència. A l'últim, amb el temps, acabaràs menyspreant els qui fan aquesta cosa d'una manera diferent a com tothom la fa.

3 comments:

Gemma Sara said...

Jo sóc bastant ramat, però no menyspreo els "outsiders", al contrari, normalment els admiro, també és veritat que no per ser ramat ha de ser dolent, ni per alternatiu, bo, i tampoc el ramat és tan ramat com el pinten ni l'alternatiu tan alternatiu, i ara ja sí que m'he liat, només passava per aquí....

Jeremias Soler said...

Tens raó. Ni tots els costums són dolents, la majoria són bons. La idea és que els costums mai no han de ser una obligació, i que no ens han d'impedir de fer coses diferents; coses que ens poden ajudar a veure el món de manera diferent i a ser més tolerants i oberts.
Una salutació Gemma, passa per aquí moltes vegades!

Gemma Sara said...

:))