Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Thursday, June 6, 2013

A les persones, no ens dóna la gana arreglar el món.Necessitem 41.000 milions de dol·lars anuals perquè totes les persones del món tinguin assistència sanitària gratuïta. A Europa ens gastem cada any 87.000 milions de dol·lars en cosmètics.

Necessitem 9.000 milions de dol·lars anuals perquè tots els infants del món puguin accedir a l'escola primària. Els ciutadans dels USA, Europa i Japó, gastem cada any 40.000 milions de dol·lars en vídeo-jocs.

Necessitem 17.000 milions de dol·lars anuals perquè tota la humanitat tingui aigua, potable i de sanejament.
Als USA els ciutadans gasten cada any 21.000 milions de dol·lars en gelats.

Garantir la nutrició per a totes les persones del món costaria 14.000 milions de dol·lars. Els ciutadans d'Europa gastem cada any 20.000 de dol·lars en animals no humans domèstics.(EXPOSICIÓ "CANVI DE RUMB", al CENTRE CULTURAL DE TERRASSA FINS AL 14 de JULIOL)

2 comments:

Maurici said...

No sé per què ens fem dir animals racionals, quan som els únics animals que ens dediquem a putejar-nos uns als altres...

Anonymous said...

A les persones sí ens dona la gana arreglar el món, però com que no podem ficar-nos tots d'acord, segons les lleis del joc del sistema, escollim uns representants, i aquests que tenen a les seves mans arreglar el món, no ho fan...És el problema de sempre: A qui representen els representants?

Marisa