Tot el que està escrit aquí és obra de Jere Soler

Si voleu veure l'altre blog que tinc feu click:

Friday, July 19, 2013

Vivim per una nit estelada a la vora de la mar.

Platja del Torn 


Mai no sabem quan ens queda, i no vivim per tenir por; tampoc no vivim per a banalitzar els sentiments ni la sensibilitat; no vivim per a menysprear el que no comprenem o ens supera; no vivim per a quedar-nos només a la nostra rajola; no vivim, en absolut, per a considerar-nos superiors als altres.
Vivim per una nit estelada a la vora de la mar. Vivim per una abraçada imprevista i no planificada ni pactada. Vivim per un bany inesperat en un entorn i unes circumstàncies fascinants. Vivim per a viure tremolant, per a viure fimbrejant, per a viure desitjant una bellesa que ens sobrepassa. Vivim per a no tenir por ni de com som ni de qui som; per a no témer les foscors ni les contradiccions perquè fins i tot qui ens ha fet té un bon feix de foscors i contradiccions. La vida és una cala de color canyella a la vora d'una mar pura i nua; no cal que l'urbanitzem; no cal que la vestim, no cal que anem enlloc més que a la mateixa vida; no cal que amb la nostra saviesa omnipotent decidim embellir-la amb xalets i clubs elitistes. La vida és un vaixell de fusta que fa olor de brea i de sal; un vaixell que dansa, un vaixell que torna de mil viatges, i que torna a partir.

Mai no sabem quan ens queda; per això tornem de tant en tant al poble, a la platja, i ho deixem tot per a ser una sola cosa amb una mar que pocs entenen i que molts confonen amb un gelat de maduixa. Estimem aquesta mar, bressol de cultures i origen de la vida. Desitjo que passeu tots uns intensos i bells dies de vacances.



 Platja del Torn

 Platja del Torn

    Platja del Torn

 Masriudoms

 Masriudoms

 Masriudoms

 Masriudoms

 Masriudoms

 Masriudoms

 Masriudoms

 Cala d'Oques

 Cala d'Oques

 Cala d'Oques

                                                                    Cala d'Oques

No comments: